main logo
1139

Un tânar cu depresie a căzut de la etajul 8 pe o mașină parcată lângă bloc

Incident șocant luni-dimineața, într-un cartier din Pitești. La prima oră a dimineții, un bărbat de 34 de ani a căzut de la etajul 8 al unui bloc turn, peste o mașină parcată la doi metri de intrare.

Un tânar în depresie a căzut de la etajul 8 pe o mașina parcatăUn tânar cu depresie a căzut de la etajul 8 pe o mașina parcată lângă bloc

Părinții victimei, șocați de cele întâmplate, le-au spus polițiștilor că singurul lor fiu suferea de depresie, transmite Știri.md cu referire la Protv.md

Bărbatul de 34 de ani a căzut de la etajul 8 în toiul nopții și a murit pe loc. Proprietarul autoturismului spune că nici nu a auzit alarma.

Marius Postelnicesu, proprietar mașină: “Nu am auzit niciun zgomot, nici alarma mașinii. Singura chestiune este că a bătut poliția locală la ușa și atunci am ieșit cu dânșii și am găsit mașina.”

O femeie care locuiește în bloc este cea care a sunat la 112, în jurul orei 7 dimineața, când a ieșit din bloc și a descoperit tragedia.

Dr. Mihaela Barbu SAJ Arges: “Când am ajuns la fața locului am găsit un bărbat decedat, cu semne de moarte instalate, nu se mai putea face, din păcate, nimic pentru aceastaă persoană.”

Criminaliștii au fost chemați și ei la fața locului, iar vecinii i-au anunțat de cele întâmplate pe părinții victimei. Distruși de durere, oamenii au suferit un șoc.

Ag. șef princ. Florin Popa purtător de cuvânt IPJ Argeș: “Este un bărbat de 34 de ani, care locuia la etajul 8 al unui bloc de locuințe. În prezent se desfășoară cercetări pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care a survenit decesul.”

Bărbatul nu a lăsat niciun bilet prin care să-și explice gestul. Nu lucra nicăieri și nu era căsătorit, spun părinții lui, care adaugă și detaliul potrivit căruia fiul lor suferea de depresie.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării