main logo
682

Un tânăr a supraviețuit după ce a căzut de la etajul 13. Ce l-a salvat

Un tânăr de 17 ani din Taiwan a supraviețuit, după ce a căzut de la etajul 13. El s-a prăbușit peste o mașină oprită la semafor, în New Taipei.

Un tânăr a supraviețuit după ce a căzut de la etajul 13. Ce l-a salvat

Incidentul s-a petrecut după amiază, iar poliţia tratează cazul ca pe o posibilă sinucidere, legată de presiunea universitară, ceea ce, după cum a explicat familia, s-a adăugat unei stări de depresie, informează publicația locală Lienhe, citată de EFE.

Lu a căzut deasupra unei maşini care se oprise la semafor şi nu prezenta semne de viaţă la sosirea personalului medical al ambulanţei, însă tânărul şi-a revenit la spital, iar viaţa lui este în prezent în afara oricărui pericol, transmite Știri.md cu referire Agerpres.

Şoferul maşinii a chemat imediat poliţia şi serviciile medicale. Potrivit sursei citate, el a fost profund tulburat de cele întâmplate.

Medicii de la Spitalul Shuangho, care i-au acordat primele îngrijiri lui Lu, au fost uimiţi să vadă că băiatul a supravieţuit, precizând că el nu a suferit decât câteva laceraţii la picioare, mai multe fracturi de coaste şi un pneumotorax, datorită faptului că autoturismului a amortizat şocul.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării