main logo
479

Un tânăr a căzut de la balconul unui hotel în timp ce se juca la telefon

Un student thailandez a murit după ce a căzut de la balconul unui hotel din Bangkok în timp ce încerca să prindă semnal la telefon pentru a juca un joc online.

Un tânăr a căzut de la balconul unui hotel în timp ce se juca la telefonUn tânăr a căzut de la balconul unui hotel în timp ce se juca la telefon

Un student de 21 de ani din oraşului Chiang Mai (nord), se afla în capitala Thailandei pentru a participa la un turneu de Arena of Valor (RoV), un popular joc multiplayer online, transmite Știri.md cu referire la Agerpres.

Acesta după ce s-a întors d ela un meci s-a îndreptat spre balconul camerei sale de la primul etaj al hotelului unde era cazat pentru a juca jocul. Astfel, prietenii studentului au povestit că au sesizat, la un moment dat

Prietenii studentului au povestit că au sesizat, la un moment dat, că personajul din joc nu s-a mai mişcat, aşa că au ieşit pe balcon pentru a verifica ce se întâmplă şi l-au văzut căzut la pământ, cu telefonul alături de el.

Tânărul a supravieţuit iniţial căderii, însă a decedat mai târziu din cauza leziunilor suferite.

Peste 27 de milioane de thailandezi, din populaţia de 69 de milioane a ţării, au folosit smartphone-uri în 2018, potrivit companiei germane Statista.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării