main logo
498

Un supraviețuitor al masacrului din Columbia, găsit mort în propria casă

Un supraviețuitor al masacrului de la liceul Columbine din SUA a fost găsit decedat în locuința sa din Colorado. Austin Eubanks devenise un susținător proeminent al lupta împotriva dependenței de droguri.

Un supraviețuitor al masacrului din Columbia, găsit mort în propria casă

12 elevi şi un profesor şi-au pierdut viaţa şi 21 de copii au fost răniţi în Columbine, Colorado, în urmă cu două decenii, transmite Știri.md cu referire la Protv.ro.

Austin a supraviețuit atacului armat, însă a fost rănit la mână și genunchi. În urma incidentului, tânărul a devenit dependent de droguri din cauza calmantelor administrate.

Autoritățile au anunțat că trupul neînsuflețit al lui Austin a fost descoperit sâmbătă în locuința sa din Colorado. Familia sa a confirmat vestea decesului, adăugând: “Austin a pierdut bătălia cu o problema cu care s-a luptat îndelung. Așa cum vă puteți imagina suntem în stare de șoc și triști”.

Pe 20 aprilie 1999, 12 elevi ai liceului din Columbine au fost ucişi în școală de doi colegi - care s-au sinucis apoi. Un profesor şi-a pierdut viaţa şi 21 de persoane au fost rănite. Intervenţia poliţiei a fost îndelung criticată, în condiţiile în care trupele speciale au intrat în școală după două ore de la primele focuri de armă.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării