main logo
557

Un specialist în Google Maps susține că a descoperit epava zborului MH370

Ian Wilson, expert în tehnologie și Google Maps, susține că a descifrat unul dintre cele mai mari mistere din lume: dispariția avionului Malaysia Airlines MH378.

Un specialist susține că a descoperit epava zborului MH370Un specialist în Google Maps susține că a descoperit epava zborului MH370.

Bărbatul afirmă că a descoperit epava pe Google Maps, într-o junglă din Cambodgia, potrivit Mirror. Acum, el intenționează să plece în zonă pentru a vedea dacă are dreptate, transmite libertatea.ro.

Oficial, în acest an s-au încheiat căutările epavei avionului Malaysia Airlines MH370, a cărui dispariție, în 2014, este considerată unul dintre cele mai mari mistere aviatice. Ultimul raport cu privire la dispariția aeronavei arată că este probabil ca avionul să se fi prăbușit din cauza unei 'terțe părți'.

Conform raportului, autoritățile susțin că au găsit 27 de bucăți din ceea ce se crede a fi fuzelajul avionului, deși doar trei au fost confirmate oficial.

Totodată, „nu există dovezi care susțin teoria că MH370 a fost deturnat prin telecomandă', a declarat Kok Soo Chon, șeful echipei de investigații.

Kok mai arată că echipa lui a investigat și un sistem patentat în 2006 de Boeing, care odată activat, ar putea prelua controlul avionului și l-ar putea ateriza într-un loc stabilit anterior, chiar dacă pilotul are capacitatea de a controla aeronava.

Autoritățile malaeziene au mai arătat că pilotul zborului MH370 a fost prima persoană examinată în cadrul investigației. Bărbatul, în vârstă de 53 de ani, căsătorit și tată pentru trei copii, era un pilot experimentat, cu peste 18.000 de ore de zbor.

Căpitanul aeronavei nu era bolnav și nici nu se afla sub tratament psihiatric, nu avea probleme în viața personală, nu folosea droguri și nici nu suferea de stres sau anxietate. „Era un pilot foarte respectat', a mai spus Kok.

De-a lungul timpului au apărut numeroase ipoteze privind acest zbor, una dintre ele fiind că pilotul s-a sinucis și a scufundat avionul în mod deliberat.

Avionul Boeing 777, care opera zborul MH370, cu 239 de persoane la bord, a dispărut, în timp ce zbura de la Kuala Lumpur la Beijing pe 8 martie 2014.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării