main logo
711

Un român, reținut la șase zile după ce a ajuns în Marea Britanie

Un român care s-a dus în Marea Britanie înaintea sărbătorilor de iarnă ca să dea iama la buzunare a fost încarcerat după ce le-a spus polițiștilor: ,,Un muncitor trebuie să muncească, un hoț trebuie să fure”.

Trică N., 58 de ani, din Craiova, a călătorit la Birmingham, unde a fost deschis un târg de Crăciun celebru. Era ajuns în oraș de doar 6 zile, când a fost prins cu mâna în rucsacul unei fete de 11 ani, relatează Daily Mail, transmite Știri.md cu referire la Protv.ro.

De asemenea, vânzătorul de la un stand l-a văzut cu mâna în buzunarul unei femei, la câteva momente după ce aceasta a scos bani de la bancomat.

Doi polițiști care patrulau în târg au fost sesizați și l-au reținut pe român. Cu o sinceritate dezarmantă, acesta le-a spus: “Un muncitor trebuie să lucreze, un hoț trebuie să fure”.

Trică N. a fost condamnat la doar 8 luni de închisoare după ce a recunoscut tot ce a făcut.

Mat Evans, ofițer la Poliția Birmingham, a spus că românul este un hoț internațional de buzunare recunoscut.“La audiere, aproape că a fost mândru de faptul că fură din buzunare și nu are nicio remușcare după ce a vizat inclusiv copii.”

Trică va fi deportat din Marea Britanie după executarea pedepsei.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării