main logo
710

Un român mort în India a fost uitat la morgă timp de 2 luni

Potrivit presei indiene, românul care a murit se numea Mihai Bartha, în vârstă de 35 de ani. Omul a fost găsit într-o baltă de sânge în faţa unui hotel din Mumbai, pe 9 mai, după ce căzuse de la etajul 11.

Un român mort în India a fost uitat la morgă timp de 2 luni

Bărbatul venise în oraş cu trei zile mai devreme, de la Goa. La Goa și-ar fi pierdut sau i-au fost furate bagajele și banii dar a primit un bilet gratuit de autobuz până în Mumbai, transmite Știri.md cu referire la cancan.ro.

După trei zile a fost găsit mort în condiții suspecte.

Ancheta poliției nu a elucidat misterul morții sale dar a cerut consulatului român să-i contacteze familia din România.

MAE precizează că autorităţile indiene au comunciat abia o lună mai târziu, pe 12 iunie, „posibile date de identitate ale persoanei decedate, fără însă ca procedura de identificare a corpului neînsufleţit să se fi realizat cu certitudine pe plan local. 

Ambasada României la New Delhi a transmis imediat aceste date autorităţilor române competente, în vederea identificării şi înştiinţării familiei’.

&bdquoAutorităţile indiene au informat Ambasada României din New Delhi la data de 14 mai a.c. despre decesul unei persoane, prezumtiv cetăţean român, survenit la 9 mai a.c. în oraşul Mumbai/India, fără însă a fi în măsură să furnizeze niciun fel de date de identitate”, se arată într-un răspuns MAE.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării