20 aug, 2019 18:48
285
0
Un român din Italia, arestat după ce le-a vândut marfa furată celor păgubiți
20 aug, 2019 18:48
285
0

Un român din Italia a fost arestat în această dimineață de polițiștii din Napoli. El a furat niște unelte de pescuit, dar s-a grăbit să le vândă chiar proprietarului!

Ionuț Laurențiu Ghenciu (42 de ani) a intrat într-un magazin de echipamente sportive de pe Corso Garibaldi din localitate și a încercat să vândă mai multe unelte pentru pescuit, transmite Știri.md cu referire la libertatea.ro.

Proprietara magazinului a recunoscut printre aceste unelte care i-au fost furate cu câteva zile înainte dintr-un depozit situat în localitatea Acerra. 

Femeia a alertat imediat carabinierii și când l-au oprit pe bărbat pentru a-i cere explicații, acesta a devenit violent și a început să-i lovească pe militari cu pumnii și picioarele. 

După ce l-au blocat pe infractor, carabinierii l-au identificat. 

Potrivit surselor locale, bărbatul locuiește într-o rulotă din tabăra de romi situată în cartierul Lago Patria din localitatea Giugliano. 

În urma perchezițiilor efectuate de carabinieri în mașina bărbatului și în rulota sa au fost găsite produse și unelte pentru pescuit în valoare de circa 25.000 de euro, toate obținute prin furt. 

Ghenciu a fost condus în penitenciarul Poggioreale din Napoli unde va rămâne în așteptarea procesului în care este acuzat de 

Ați depistat o greșeală? Evidențiați cuvântul și apăsați
ctrl
+
enter