206
0
Un român beat a provocat un dublu accident pe o stradă din Austria
206
0

Un tânăr român a comis două accidente în doar câteva minute, pe o stradă din orașul Lienz, din Austria. Șoferul de 24 de ani și-a făcut mașina praf și era băut. Acum e în spital în stare foarte gravă.

Primul accident a fost comis vineri seară, în orașul Lienz din sudul Austriei, în jurul orei locale 21.54, când românul a lovit cu mare viteză o mașină parcată, în care se afla o persoană, transmite Știri.md cu referire la Observatorul.tv.

Românul a plecat însă de la locul accidentului și a continuat să gonească pe stradă. Câteva minute mai târziu însă, șoferul de 24 de ani a pierdut din nou controlul. Mașina sa a spulberat un transformator electric și a căzut peste zidul unei case, spune dolomitenstadt.at.

În impact, tânărul român a fost rănit foarte grav, în timp ce automobilul a fost complet distrus. Potrivit osttirol-heute.at, un pieton polonez aflat în intersecție a fost și el rănit ușor. Recuperat de echipa de descarcerare, șoferul a fost transportat la spital. Potrivit anchetatorilor, românul avea o alcoolemie 1,6 mg/l.


Citește și
article image
Austria va organiza pe 29 septembrie alegeri anticipate
0
96
article image
Moldova a primit 7 unități de tehnică de la pompierii...
0
496
article image
Austria are un guvern interimar condus pentru prima dată...
0
94
article image
Austria are un nou cancelar, după demisia Guvernului...
0
109