main logo
1350

Un român beat a furat un TIR din Spania și a ajuns în Franța

Incident uluitor în Spania, unde un român a furat un camion cu televizoare şi a condus beat peste 600 de kilometri.

Un român beat a furat un TIR din Spania și a ajuns în Franța

Șoferul român stabilit de câţiva ani în Spania pierduse bani la păcănele şi, furios, a urcat la volanul unui TIR al firmei la care lucra, în localitatea Paterna din regiunea spaniolă Valencoa, transmite Știri.md cu referire la protv.ro.

Nu e clar cum a reuşit să îl convingă pe agentul de pază de la baza auto să îl lase să plece, dar în final a plecat cu o încărcătură de 4.000 de televizoare noi în autovehicul, estimate la aproape un sfert de milion de euro.

Deşi băuse, a condus aproape 650 de kilometri. A trecut graniţa în Franţa şi a ajuns până în localitatea Beziers. Aici a oprit la o benzinărie, pe autostrada A9, şi le-a propus angajaţilor să le dea un televizor în schimbul unui plin cu carburant. Uimiţi de propunere, aceştia au sunat la poliţie.

Românul a fost arestat rapid de autorităţile franceze, cărora le-a spus că nu voia să fure şi întâmplător a luat un TIR plin cu televizoare, crezând că e de fapt un camion gol. Magistraţii au stabilit însă că omul are cazier, tot pentru conducere sub influenţa băuturilor alcoolice, dar şi pentru trafic cu ţigări.

În final, românul a fost condamnat la un an de închisoare cu executare, interdicţia de a conduce orice vehicul timp de un an şi 100 de euro amendă.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării