main logo
475

Un român a intrat prin efracție într-o închisoare din Italia. Motivul este uluitor

Ajuns de doar câteva zile în Italia, un român este autorul unei isprăvi cu totul ieșite din comun.

Un român a intrat prin efracție într-o închisoare din Italia. Motivul

Tânărul de 31 de ani a intrat prin efracție în închisoarea din care fusese eliberat. Motivul: omul nu avea unde să doarmă.

Incidentul bizar a avut loc în orașul italian Moncalieri, unde românul a ajuns în urmă cu câteva zile, transmite Știri.md cu referire la Libertatea.ro.

Bărbatul a fost reținut pentru tentativă de furt și a fost reținut pentru 24 de ore. Așa se face că a fost încarcerat în închisoarea din Moncalieri, scrie corriere.it.

Românul a fost eliberat chiar a doua zi, însă nu avea unde să se ducă. După ce s-a plimbat pe străzi până seara și a băut mai multe sticle cu alcool, omul a pus la cale un „plan'.

Bărbatul a intrat prin efracție în închisoarea în care dormise o noapte. Nu a durat mult până când un gardian l-a observat pe gardul penitenciarului și l-a somat să se oprească.

Atunci când a ajuns în curtea închisorii, omul a început să îi înjure pe polițiști și a vrut să îi și lovească.

Românul s-a ales cu dosar penal pentru intrare prin efracţie într-o instituţie militarizată şi tulburarea liniştii şi ordinii publice. Așa se face că el a fost ajuns din nou în închisoare, exact unde și-a dorit.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării