main logo
1101

Un restaurant românesc a scos caviarul rusesc din meniu

Caviarul rusesc și votca Beluga au fost scoase din meniul de aperitive al unui local aflat în Sky Tower, nordul Capitalei, „cel mai înalt loc din București unde se poate lua masa”, potrivit site-ului restaurantului.

Un restaurant românesc a scos caviarul rusesc din meniuFoto: libertatea.ro

Aperitivul „Caviar from Russia with Love” (n.r - Caviar rusesc cu dragoste)”, descris ca „viață de oligarh cu gust suprem de Caviar din cel mai fin, însoțit de blinii cu creme fraiche și stropit cu votca Beluga și Aur”, a fost tăiat din meniu cu o bandă albastru-galben, culorile steagului Ucrainei, țara invadată de Moscova. „Indisponibil. Stop the war”, este mesajul care apare acum în dreptul aperitivului, transmite Știri.md cu referire la libertatea.ro.

De menționat că UE a anunțat miercuri, 16 martie, că interzice exporturile de produse de lux către Rusia, dar nu renunță la votca și caviarul rusești.

La începutul lunii, mai mulți proprietari americani de baruri au scos din oferta lor cocktailul „Moscow Mule” și l-au înlocuit cu „Kiev Mule”, a notat CNN.

Înlocuirea „Moscovei” cu „Kiev” în cocktailurile lor cu votcă, ghimbir și limetă a fost „o modalitate de a arăta sprijinul pentru Ucraina”.

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării