main logo
808

Un râu de ciocolată s-a vărsat pe o şosea dintr-un camion-cisternă

Drumul parcurs dimineaţa de unii şoferi din statul american Arizona a fost mai alunecos decât de obicei, luni, după răsturnarea unui camion cisternă, care a dus la formarea ″unui râu de ciocolată″⁣ pe şoseaua Interstate-40, lângă oraşul Flagstaff.

Un râu de ciocolată s-a vărsat pe o şosea dintr-un camion cisternă

Camionul cisternă transporta circa 3.500 de galoane (13.250 litri) de ciocolată lichidă când a fost implicat într-un accident, în urma căruia autovehiculul s-a răsturnat, iar acel desert dulce a ajuns pe carosabil, potrivit unui mesaj publicat pe Twitter de Departamentul pentru Siguranţă Publică din Arizona (ADPS), transmite Știri.md cu referire la Protv.ro.

″Va fi o (operaţiune de) curăţare dulce!″⁣, a precizat ADPS.

Un incident similar a avut loc recent, în Europa. Un uriaş “râu” de ciocolată, provenind de la o fabrică de praline, a inundat la jumătatea lunii decembrie străzile oraşului Werl din vestul Germaniei şi a îngreunat activitatea serviciilor de urgenţă mobilizate la faţa locului. Aproape o tonă de ciocolată a trebuit curăţată de pe străzile oraşului. A fost nevoie de 25 de persoane şi de peste două ore de muncă pentru ca străzile să fie din nou curate.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării