main logo
1274

Un pui de urs, ținut captiv de un bărbat: Avea și 40 de kg de carne de urs

Trupele speciale ale Poliției din Maramureș au intervenit, alături de Serviciul Arme, pentru eliberarea unui pui de urs în vârstă de 4 luni care era ținut în captivitate într-o magazie de către un bărbat din Borșa.

Un pui de urs, ținut captiv de un bărbat: Avea 40 de kg de carne de urs

Polițiștii au găsit în locuința lui peste 40 de kilograme de carne, ce pare a fi de vânat, cel mai probabil urs, după cum a informat purtătorul de cuvânt al IPJ Maramureș, transmite Știri.md cu referire la digi24.ro.

Polițiștii au mai găsit o capcană cu lanț și o ancoră metalică.

Bunurile au fost confiscate, iar animalul a ajuns la reprezentanții Gărzii de Mediu.

Puiul de urs a fost examinat de către un medic veterinar și a fost predat reprezentaților Gărzii Naționale de Mediu - Comisariatul Județean Maramureș.

"În continuare, se efectuează cercetări față de bărbatul de 59 de ani, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Vișeu de Sus, sub aspectul comiterii infracțiunii de nerespectarea regimului armelor și munițiilor, respectiv deținerea în captivitate fără drept a unor specii de interes cinegetic.

Pe parcursul perchezițiilor, polițiștii S.A.E.S.P. au beneficiat de sprijinul luptătorilor din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale Maramureș, polițiștilor din cadrul Grupei Canine și Poliției Borșa, precum și al comisarilor Gărzii Naționale de Mediu - Comisariatul Județean Maramureș", se mai arată în comunicatul Poliției Române.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării