main logo
4060

Un posesor de Tesla din Kiev s-a gândit la o soluţie ingenioasă pentru Odesa

Contrar ideii unui locuitor din Odesa, care pentru a genera energie suplimentară în timpul mersului, în timpul penelor de curent care fac inutile stațiile de încărcare publice, a ales să monteze un ventilator pe acoperişul unui Nissan LEAF, un concetăţean din Kiev, posesor de Tesla Model 3, a apelat la o idee văzută că se foloseşte şi peste ocean, de exemplu.

Un posesor de Tesla din Kiev s-a gândit la o soluţie pentru Odesa

Ucraineanul a folosit cârligul de remorcare pentru a prinde rigid de el o mică platformă. Pe aceasta din urmă s-a pus şi prins să nu cadă un generator diesel sau pe benzină şi minimum o canistră cu carburant de rezervă, transmite Știri.md cu referire la tv8.md.

Din fotografie nu este clar dacă maşina este încărcată din mers, căci portul de încărcare este pe latura stângă, însă dacă o face, nici din aerodinamică nu se pierde şi nici generatorul nu se înfierbântă prea tare, fiind răcit de curenţii de aer care trec deasupra electromobilului şi ies dedesubt.

Dacă la începutul războiului pe scară largă, când era o lipsă de combustibil în Ucraina, toată lumea visa la mașini electrice, acum este adevărat opusul. Acum, când există probleme cu electricitatea în Ucraina din cauza bombardării infrastructurii energetice, proprietarii unor astfel de mașini se confruntă cu dificultăți.

Amintim că doar în această dimineaţă armata rusă a lansat spre Ucraina alte aproximativ 100 de rachete. Iată într-o aşa realitate încearcă vecinii noştri să se descurce, dar şi să supraviețuiască. Şi unii se plâng că la noi e rău a trăi.


Spune-ne opinia ta

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării