main logo
537

Un polițist le-ar fi spus ofițerilor să îl împuște pe 50 Cent

Poliția din New York a deschis o investigație după ce un înalt oficial din poliție le-ar fi spus membrilor echipei sale să îl împuște pe rapperul 50 Cent.

Un polițist le-ar fi spus ofițerilor să îl împuște pe 50 Cent

Inspectorul-adjunct Emanuel Gonzales le-ar fi dat acest ordin polițiștilor în luna iunie a anului trecut, când o echipă de ofițeri fusese chemată la o gală de box pe care 50 Cent urma să o prezinte, transmite Știri.md cu referire la digi24.ro.

Potrivit New York Daily News, inspectorul-adjunct le-a cerut ofițerilor să „îl împuște pe loc pe 50 Cent”, însă ulterior a încercat să facă să pară ca și când ar fi glumit.

Cel puțin o persoană a depus plângere împotriva inspectorului, pentru ordinele primite în acea seară.

Rapperul 50 Cent a declarat că ia această amenințare în serios și că se consultă cu avocații săi pentru a vedea care sunt pașii de urmat în acest caz. 

Departamentul de Poliție din New York a declarat, pentru Radio 1 Newsbeat, că a fost deschisă o anchetă internă.

Cu o lună înainte de incident, inspectorul-adjunct depusese o plângere de hărțuire în circumstanțe agravante împotriva lui 50 Cent. 

El a declarat că rapperul l-a amenințat pe Instagram, după ce Gonzalez ar fi condus o anchetă la unul dintre cluburile de noapte preferate ale rapperului.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării