1 035
0
Un polițist, filmat în timp ce umbla beat pe stradă
1 035
0

Un polițist local în uniformă a fost surprins băut pe o stradă dintr-o comună din județul Constanța. Agentul abia se ținea pe picioare.

Foto: IPN

Un polițist local din comuna constănțeană Cobadin a fost surprins în stare de ebrietate, în municipiul Constanța, transmite Știri.md.

El era în timpul liber, dar riscă să fie sancționat pentru că purta uniforma de serviciu, relatează realitateadeconstanta.net. Imaginile cu polițistul local în stare de ebrietate au apărut pe paginile personale de Facebook ale mai multor persoane.

În acestea se vede cum bărbatul merge clătinându-se, în apropierea Gării CFR din Constanța. Bărbatul cade în timp ce încearcă să se așeze pe niște trepte.

În comentariile postate pe Facebook, oamenii spun că individul chiar își „făcea meseria“, încercând să amendeze trecătorii.

Primarul comunei Cobadin, Cornel Cocoș, a precizat că agentul nu se afla în timpul orelor de serviciu, dar poate fi sancționat pentru că în momentul respectiv purta uniformă.

„Era în timpul liber, nu era în tură. Necazul lui este că era îmbrăcat în ținută de polițist. Noi o să-l băgăm în Comisia de Disciplină acum. Era liber, putea face ce dorea el, dar de ce era în ținută?”, a comentat primarul comunei Cobadin, potrivit realitateadeconstanta.net.

Ați depistat o greșeală? Evidențiați cuvântul și apăsați
ctrl
+
enter