main logo
759

Un polițist dezbrăcat a arestat un fugar gol în Suedia

Fără insignă, fără armă, fără cătușe… și fără haine. Nimic nu l-a oprit pe un polițist din Suedia, aflat în timpul liber, să aresteze un fugitiv. Polițistul era la saună, atunci când l-a recunoscut pe bărbatul care stătea lângă el.

Un polițist dezbrăcat a arestat un fugar gol în Suedia

„Este mai ușor în operațiunile în care îi ai aproape pe colegii tăi și tot echipamentul”, a spus Christoffer Bohman, șef-adjunct al poliției în districtul Rinkeby din Stockholm, potrivit The New York Times, transmite Știri.md cu referire la digi24.ro.

Bohman nu a vrut să facă publice numele polițistului care a făcut arestul sau a fugitivului. Potrivit presei locale, însă, acesta a fost condamnat la închisoare pentru o infracțiune legată de droguri. Arestul de vinerea trecută nu a fost unul lipsit de riscuri. Bărbatul era cunoscut pentru comportamentul agresiv.

Poliția din Rinkeby a scris pe Facebook că polițistul va fi recompensat pentru arestul făcut în timpul liber. Tot în respectiva postare s-a menționat, cu umor, că polițistul a primit asistență de la polițiști în uniformă.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării