main logo
613

Un polițist conducea fără permis timp de 15 ani. Ce pedeapsă a primit

Un polițist din Giurgiu a fost șofer fără permis timp de 15 ani. El a fost condamnat cu suspendare și dat afară din sistem.

Un polițist conducea fără permis timp de 15 ani. Ce pedeapsă a primit

Întâmplător sau nu, fostul polițist este din Bolintin, localitatea unde sute de analfabeți au permise de conducere contra unor sume de bani, transmite Știri.md cu referire la Digi24.ro

Nicu Gheorghe a fost condamnat la un an și trei luni de închisoare cu suspendare și eliminat din sistem. Nu a vrut însă să comenteze situația „N-am nimic de comentat, n-am nimic de declarat” a spus polițistul.

„Poliția orașului Bolintin Vale s-a sesizat din oficiu în cursul anului 2014, mai exact în luna decembrie. A fost întocmit un dosar penal, care a fost înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Bolintin Vale. De asemenea, precizez faptul că începând cu anul 2016, polițistului în cauză i-au fost încetate raporturile de serviciu cu unitatea” a declarat Ioana Sârbu, purtător de cuvânt IPJ Giurgiu. 

Ulterior, fostul polițist din Giurgiu a intrat în legalitate, a dat examenul de obținere a permisului auto pe care l-a și promovat, astfel că acum este șofer cu acte în regulă. 

La Bolintin Vale, sute de persoane care nu știu să scrie și să citească au dobândit permise de conducere obţinute ilegal. 

„IPJ Giurgiu s-a sesizat din oficiu cu privire la comiterea unei infracțiuni din sfera la care faceți referire. Dosarul a fost declinat Parchetului de pe Tribunalul Giurgiu, în luna martie 2018, pentru competentă soluționare” a precizat purtătorul de cuvânt. 

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării