main logo
990

Un polițist a decis să adopte un copil, după ce a descoperit ce făcea mama acestuia

Un polițist din statul american New Mexico a impresionat întreaga lume cu decizia lui. După ce a fost trimis să intervină în cazul unui jaf, el a găsit o femeie dependentă de droguri, care era însărcinată.

Un polițist a adoptat un copil, după ce a descoperit ce făcea mama acestuiaUn polițist a decis să adopte un copil, după ce a descoperit ce făcea mama acestuia.

El a decis să intervină pentru a salva bebelușul… adoptându-l. Acum, el a mers acasă cu micuța, pe care a botezat-o Hope, scrie ziarulnational.md.

Ofițerul Ryan Holets era la datorie, în luna septembrie, atunci când a fost trimis la un magazin care ar fi fost jefuit. În spatele magazinului, el a găsit-o pe Crystal Champ, în vârstă de 35 de ani. Femeia, care era alături de partenerul ei, se droga cu heroină. Atunci când Ryan s-a apropiat de cei doi, el a observat că era însărcinată, relatează Daily Mail, citat de Libertatea.

„De ce faci asta? O să-ți omori copilul!”, i-a spus ofițerul femeii, care în scurt timp a început să plângă. Ea a spus că spera că cineva o să-i adopte copilul și astfel o să-l salveze.

Atunci Ryan a decis să fie el salvatorul copilului. El i-a arătat femeii o fotografie cu soția sa și cu cei patru copii ai săi și i-a spus că ar putea să adopte el copilul. Femeia a acceptat imediat. 

„Am simțit că Dumnezeu ne-a cerut să facem asta”, a spus soția ofițerului.

În luna octombrie, femeia dependentă de droguri a născut o fetiță, iar ofițerul a fost prezent la spital, alături de familia lui. El s-a ținut de promisiune și a adoptat bebelușul, pe care l-a numit Hope (in trad. Speranță).

Acesta nu a putut să meargă imediat acasă cu noul membru al familiei sale, căci mai întâi Hope a fost supusă mai multor proceduri pentru a se asigura că drogurile consumate de mama sa în perioada sarcinii nu i-au afectat sănătatea. Astfel, fetița a fost supusă unui tratament care a durat mai multe săptămâni. Abia acum, fetița a fost dusă în noul ei cămin.

„Trebuie să aibă un loc sigur și stabil, pentru a putea să crească și să se dezvolte în siguranță. Eu nu am putut să-i ofer aceste lucruri”, a spus mama biologică a fetiței.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării