main logo
569

Un pilot a fost scos din cabina avionului și arestat pentru triplă crimă

Maiorul Christian Richard Martin a fost arestat în Kentucky, SUA. Pilotul companiei American Airlines se pregătea să decoleze de pe Aeroportul Internațional Louisville, când a fost luat în custodia poliției, fiind acuzat că ucis trei oameni în anul 2015.

Un pilot a fost scos din cabina avionului și arestat pentru triplă crimă

Fostul comandant al armatei, în vârstă de 51 de ani, este acuzat că și-a omorât, acum patru ani, în luna noiembrie, trei vecini: Calvin Phillips, Pamela Phillips și Edward Dansereau, potrivit mirror.co.uk. 

Calvin Phillips, 59 de ani, a fost găsit împușcat mortal în casa lui din Pembroke, Kentucky. La câțiva kilometri de casa acestuia, au fost descoperite într-o mașină incendiată trupurile lui Pamela Phillips, 58 de ani, și Dansereau, 63 de ani. 

Trupurile victimelor erau arse atât de tare că membrii familiei nu au putut să le recunoască. 

Detectivii nu au dezvăluit care a fost motivul crimei, dar în perioada când acestea au avut loc, Christian Richard Martin locuia pe aceeași stradă cu victimele lui. În anul 2016, pilotul le-a mărturisit jurnaliștilor că el credea că Calvin Phillips avea o aventură cu soția lui, dar a negat implicarea lui în crimele odioase. 

La puțin timp după ce cadavrele celor trei au fost descoperire, Martin s-a mutat în California de Nord. American Airlines a confirmat că Martin a lucrat pentru filiala sa PSA Airlines din luna ianuarie a anului 2018. 

Pilotul a fost arestat fără posibilitatea de a ieși pe cauțiune în Kentucky Jefferson County. 

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării