main logo
4459

Un pensionar italian, înșelat de 800.000 de euro de o româncă

Un pensionar italian în vârstă de 73 de ani a fost ruinat de o româncă cu 43 de ani mai tânără, din Gorj, România.

Un pensionar italian, înșelat de 800.000 de euro de o româncă

Femeia i-a promis italianului că se vor căsători şi vor avea copii, însă a reuşit să îl înşele cu aproximativ 800.000 de euro, transmite Știri.md cu referire la Antena3.

Românca, în vârstă de 30 de ani, din comuna Scoarţa, judeţul Gorj a fost reţinută pentru 24 de ore sub acuzaţia de înşelăciune şi va fi prezentată instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă.

Ea este acuzată că l-a păcălit pe Francesco Thiela, cu suma uriaşă de bani.

„În perioada mai 2015 - septembrie 2017, în mod repetat a indus în eroare cetățeanul italian, deposedându-l pe acesta de suma de 780.000 de euro", se arată într-o informare a Poliţiei.

Potrivit procurorilor, Simona Mărgăian Tiriplică s-a folosit de 'sentimentele de dragoste și pasiune dezvoltate de cetățeanul italian Francesco Thiela Alberto, în vârstă de 73 de ani', promițându-i că se vor căsători și vor avea copii.

Totuşi, tânăra a dus o viaţă de lux în toată perioada în care l-a păcălit pe italian, reuşind să îşi deschidă saloane de coafură în Bucureşti sau în Dubai. Mai mult, românca şi-a construit o vilă la Scoarţa în Gorj şi a obţinut numeroase sume de bani provenit din urma vânzării casei italianului din Milano, a bijuteriilor soţiei defuncte a acestuia şi a unui autoturism.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării