main logo
3279

Un pensionar a distrus 12 mașini ale politicienilor: Vor pune taxe și pentru aer

Un locuitor cu vârsta de 76 de ani s-a izbit în 12 automobile ce aparțin politicienilor, în mod intenționat. El s-a răzbunat pentru că a fost amendat din motiv că sera instalată la vila lui nu era amenajată în modul corespunzător.

Un bărbat a distrus mașinile politicienilor: Vor pune taxe și pentru aer

Acest pensionar a fost unul dintre primii care a fost amendat în urma întrării în vigoare a noii legi, transmite Știri.md cu referire la cont.ws.

S-a hotărât că sera lui nu este instalată conform normelor stabilite. În particular, el creștea legume în cantități mari, fără a fi înregistrate și fără a plăti impozite. 

Pensionarul a decis să se răzbune de sine stătător, pentru că în judecată nu a obținut câștig.

La amiază, când la parcarea politicienilor erau adunate cele mai multe mașini, pensionarul a mers cu automobilul său, izbindu-se în ele, în același timp striga lozinci.

Drept rezultat au avut de suferit 12 autovehicule, dintre care 4 sunt imposibil de reparat.

Pensionarul s-a predat după 20 de minute de urmărire.

La reținere, medicii au vrut să-l ducă la spital, însă politicienii și poliția au insistat să fie dus la inspectorat pentru interogare.

„El striga, spunea că cei de la guvernare în curând vor pune taxe și pentru aer. Și-a luat viteză, a lovit Jeep-urile, iar mașina lui a fost doar zgâriată", susțin martorii.

Pensionarul riscă până la 15 ani de pușcărie, o amendă imensă și va trebui să plătească prejudiciu pentru toți cei care au avut de suferit.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării