main logo
493

Un oraș din România, deszăpezit cu fărașul de un bărbat deghizat în Superman

Un fost militar îmbrăcat în Superman a început să deszăpezească străzile din Tulcea cu fărașul, iar imaginile au devenit virale.

Un oraș din România, deszăpezit de un bărbat deghizat în Superman

Un fost militar de carieră și instructor sportiv îmbrăcat în Superman a început să deszăpezească străzile din municipiul Tulcea cu fărașul, pentru a transmite un semnal primăriei care nu a curățat gheața și zăpada din cele mai circulate zone ale orașului, transmite Știri.md cu referire la protv.ro.

”În Centrul Civic Tulcea, în fața primăriei, pe trotuare și pe scările de pe faleză, pe unde circulă lumea, e zăpadă înghețată și cu gheață, bune de patinoare, unde poți să-ți rupi și picioarele”, a scris pe Facebook un tulcean, care prezintă și ipostazele în care a fost surprins ”supereroul”.

 Cine este Superman de Tulcea

Publicația locală Tulcea Noastră scrie că, ”auzind „felicitările” tulcenilor adresate conducerii primăriei, dar şi conducerii societăţii care se ocupă de apă şi canal, supereroul a aterizat în centrul municipiului şi, înarmat cu un făraş, a dat o mână de ajutor aruncând apa dintr-o baltă imensă în canalizarea înălţată mai mult decât normal, care nu prelua nici un strop de apă”.

”Trebuie să vă spunem un secret: „Superman” este tulcean şi a apelat la acest gest pentru a trage un semnal de alarmă asupra lucrărilor de mântuială pe care le-a făcut Aquaserv-ul, pe bani foarte mulţi. Eroul din poză este fost militar de carieră, instructor sportiv, acum pensionar… cunoscut ca unul dintre cei care refuză să mai creadă în vorbele goale ale autorităţilor şi care taxează permanent derapajele acestora”, mai spune sursa citată.

 

Spune-ne opinia ta

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării