main logo
1141

Un nou restaurant cu specific moldovenesc, deschis în Japonia

Cultura și tradițiile moldovenești cuceresc Japonia. Un al treilea restaurant cu specific moldovenesc a fost deschis ieri, în Țara Soarelui Răsare.

Un nou restaurant cu specific moldovenesc, deschis în JaponiaAl treilea restaurant cu specific moldovenesc, deschis în Japonia

La eveniment a participat și ambasadorul Republicii Moldova în Japonia, Vasile Bumacov. Noul local poarte denumirea de „Mold-HIRO Cafe & Dinning”, transmite Știri.md cu referire la Unimedia

„Mold-HIRO” este fondat în orașul Yachiyo din prefectura Chiba și va începe activitatea de astăzi, 1 noiembrie 2018, oferind publicului posibilitatea de a procura vin, ceaiuri, nuci și alte produse de nișă din Republica Moldova.

De asemenea, la „Moldo-HIRO” se vor putea degusta anumite bucate preparate după rețete din Republica Moldova. Totodată, ambasadorul Vasile Bumacov a transmis un mesaj de felicitare în adresa proprietarului Masakatsu Hironaka.

De menționat este faptul că în Japonia există trei restaurante cu specific moldovenesc: „Noroc”, „Mărțișor”, „Mold-HIRO”, precum și un magazin specializat: „Moldova Market”, în care sunt expuse produsele din țara noastră de la 12 companii importatoare din Japonia.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării