main logo
562

Un nou atac armat la Kabul: Un militar român a murit

Un militar român a murit în Afganistan, în urma unei explozii în Capitala afgană Kabul. Militarul a murit după ce o mașină încărcată cu explozibil a fost detonată.

Un nou atac armat la Kabul: Un militar român a murit

Surse din cadrul Ministerului Apărării au precizat, pentru Mediafax că un militar din România a murit, joi, în urma unei explozii în Kabul, transmite Știri.md cu referire la Tvr.ro.

O mașină încărcată cu explozibil a fost detonată joi în estul capitalei afgane Kabul, în apropierea zonei în care se află misiunile diplomatice străine, printre care ambasada Statelor Unite și sediul misiunii NATO, au anunțat oficialii locali, citați de Associated Press.

Cel puțin trei persoane au murit și alte 30 au fost rănite, a transmis directorul spitalului la care au fost transportate victimele.

Premierul Viorica Dăncilă a postat pe Facebook un mesaj de condoleanţe.

"Condoleanțe familiei soldatului român căzut astăzi la Kabul și tuturor celor care au pierdut pe cineva. Este încă o tragedie, încă un eveniment cumplit care ne îndurerează, ne zdruncină, dar ne și obligă, în egală măsură, să continuăm să condamnăm și să luptăm cu toate forțele împotriva terorismului, acest flagel menit să semene ură și teamă. 

Sunt cu sufletul alături de cei aflați în durere și reiterez ferm sprijinul Guvernului României pentru acțiunile de instaurare a păcii și stabilității în Afganistan", a scris premierul pe reţeaua de socializare.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării