main logo
490

Un nou atac armat într-un liceu din Statele Unite

Un nou atac armat s-a produs într-o şcoală din Statele Unite. Un liceu din Santa Fe High School este încercuit de forţele de ordine, după ce o persoană înarmată a deschis focul în interiorul campusului.

Martorii spun că împuşcăturile s-ar fi auzit în clasa de arte a campusului, transmite ABC 13. Poliţiştii nu au pomenti nimic despre potenţiale victime, dar un elev a declarat că a văzut cum atacatorul a împuşcat o fată. Informaţia nu a putut fi verificată.

Poliţia chemată la locul atacului i-a scos în afara zonei de risc pe toţi elevii, i-a aliniat pentru verificări corporale, iar bagajele le-au fost percheziţionate.

Directorul de Sheriff din județul Galveston, Douglas Hudson, a confirmat pentru Associated Press că unitățile răspund la rapoartele de tragere a focurilor, dar nu aveau detalii imediate, scrie deschide.md.

Un elev a declarat pentru postul de televiziune KTRK că a fost în interiorul școlii la ora 7:45, când au început să sune alarmele de incendiu și elevii au început să-și părăsească clasa. În timp ce plecau, aceștia spuneau că au auzit focuri de armă.

Ofițerii în unitățile tactice au fost detașați în școală.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării