main logo
663

Un motan fură de la vecini aproximativ 40 de lucruri pe săptămână

Doi îndrăgostiţi din Noua Zeelandă aproape că s-au despărţit din cauza unei pisici. Femeia a găsit lângă patul matrimonial lenjerie intimă care nu-i aparţinea şi a crezut că iubitul o înşeală.

Un motan fură de la vecini aproximativ 40 de lucruri pe săptămânăUn motan fură de la vecini aproximativ 40 de lucruri pe săptămână

Abia mai târziu, cuplul a aflat stupefiat că cel care le aduce în casă lucruri străine este motanul, scrie prime.md.

Stăpânii pisicii nu au avut nici cea mai vagă bănuială că felina, pe nume Mo, este o hoaţă iscusită. Şi asta pentru că animalul de companie obişnuieşte să fure hainele vecinilor noaptea, când toată lumea doarme. 

"Într-o zi, iubita mea a venit acasă și a găsit o pereche de chiloți femeiești lângă pat. Nu am putut să-i explic ai cui sunt și ce caută acolo, așa că am început să ne certăm. Apoi, am găsit un sutien mare în spatele casei", a spus stăpânul motanului Mo, Ed Williams.

Cei doi au fost cât pe ce să se despartă, dar s-au răzgândit după ce l-au văzut pe motan aducând acasă un tricou furat. Atunci, şi-au dat seama că trăiesc în aceeași casă cu un cleptoman înrăit.

Ed Williams spune că motanul lui fură de la vecini aproximativ 40 de haine pe săptămână. Bărbatul le întoarce ulterior stăpânilor pe cele rămase întregi. Vecinii nu sunt supăraţi însă pe motanul Mo. Spun că sunt chiar mândri că au o pisică atât de neobișnuită în cartierul lor.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării