main logo
654

Un moldovean, reținut în România după ce a comis un viol în Austria

Un bărbat de 42 de ani a fost reţinut pe baza unei ordonanţe emise de către Curtea de Apel Galaţi, România, fiind încarcerat în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă Galaţi.

Un moldovean, reținut în România după ce a comis un viol în Austria

Pe 6 aprilie, poliţiştii gălăţeni au depistat, pe raza comunei Oancea, un bărbat de 42 de ani, din Republica Moldova, pe numele căruia autorităţile judiciare din Austria emiseseră un mandat european de arestare, pentru săvârşirea infracţiunii de viol, transmite Știri.md cu referire la Adevarul.ro.

”Bărbatul a fost prezentat Curţii de Apel Galaţi, care a emis pe numele lui o ordonanţă de reţinere şi a fost încarcerat în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă Galaţi”, a declarat comisarul şef Gabriela Costin, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Galaţi. 

În aceeaşi zi, poliţiştii au depistat un alt bărbat de 32 de ani, din municipiul Galaţi, pentru care exista un mandat de executare a unei pedepse privative de libertate, emis de Judecătoria Brăila. 

Bărbatul, condamnat la 1 an şi 6 luni închisoare, pentru comiterea infracţiunii de furt, a fost încarcerat în Penitenciarul Galaţi.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării