main logo
822

Un moldovean, reținut în Italia: L-a bătut pe bărbatul de care îngrijea

Un moldovean de 57 de ani, care îngrijea de un bolnav, în Italia, a ajuns pe mâna poliției din peninsulă. Iar asta după ce l-ar fi înjurat și chiar luat la pumni pe bolnavul de care avea grijă.

Un moldovean, reținut în Italia: L-a bătut pe bărbatul de care îngrijeaFoto: canal2.md

Totul s-a întâmplat în noaptea de 17 martie, în orașul Milano, transmite Știri.md cu referire la Echipa.md.

Presa din Italia scrie că aproape de ora 23.00, victima, în vârstă de 47 de ani a sunat la 112 și a declarat că, cu puțin timp înainte, îngrijitorul său, fiind în stare de ebrietate, mai întâi l-ar fi insultat, iar apoi l-a bătut fără niciun motiv.

La fața locului s-a deplasat o echipă mobilă de carabinieri.

Bărbatul maltratat le-ar fi spus oamenilor legii că îngrijitorul său îl asistă permanent de luni de zile și avea întotdeauna un comportament echilibrat și profesionist, dar în ultima perioadă ar fi început să consume alcool în exces, schimbându-și în consecință atitudinea.

După ce a dat declarații victima a fost preluată de ambulanță și dusă la spital. Starea bărbatului nu a fost una gravă, așa că după investigații medicale el a fost lăsat să plece acasă.

La scurt timp, carabinierii au reușit să dea de urmele suspectului. Este vorba despre un moldovean de 57 de ani, care acum este cercetat pentru maltratarea unei persoane în scaun cu rotile.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării