main logo
1121

Un moldovean căutat de 7 ani de Poliție, reținut din cauza unor căști

Un moldovean căutat de 7 ani de Poliție a fost reținut din cauza unor căști de ultimă generație. Conaționalul nostru le-ar fi furat în timp ce se afla la un meci de fotbal, însă nu știa că ele sunt dotate cu GPS.

Un moldovean căutat de 7 ani de Poliție, reținut din cauza unor căștiFoto: echipa.md

Totul a avut loc recent, pe stadionul Giuseppe Meazza din orașul Milano. Moldoveanul ar fi furat căștile de la un suporter și s-ar fi dus cu tot cu ele, transmite Știri.md cu referire la echipa.md.

Proprietarul bunului s-a adresat la Poliție și le-a relatat că poate fi verificat locul aflării căștilor grație sistemului GPS.

După câteva zile, militarii împreună cu victima furtului s-au deplasat spre locul indicat pe GPS că s-ar afla căștile, mai exact, în comuna Budrio, provincia Bologna.

Astfel, oamenii legii s-au pomenit în mijlocul unei ceremonii de înmormântare.

Aceștia au conectat un utilaj special, iar căștile au început să emită un sunet puternic din buzunarul moldoveanului. Prin urmare, conaționalul nostru a fost reținut.

Datorită unei perechi de căști de ultimă generație, un fugar care a fost dispărut din 2014 a fost arestat.

Este un cetățean moldovean în vârstă de 32 de ani, asupra căruia era în așteptare un ordin de arestare emis de parchetul din Milano.

Acesta a fost oprit de carabinierii din Budrio, în provincia Bologna.

În timpul cercetărilor, carabinierii au descoperit că moldoveanul în vârstă de 32 de ani nu are un loc permanent de trai în Italia.

Pe lângă furtul comis, s-a mai stabilit că acesta fusese anunțat în căutare în anul 2014, suspectat de mai multe infracțiuni.

La moment, moldoveanul se află în arest la închisoarea Dozza din Bologna.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării