main logo
569

Un moldovean beat și fără permis a provocat un accident în Italia

Un șofer de camion, originar din RM, beat și fără permis de conducere, a provocat un accident rutier în Italia.

Un moldovean beat și fără permis a provocat un accident în Italia

Întrebat de ce a urcat băut la volan, acesta a spus că duminică a fi sărbătorit ziua lui de naștere, transmite Știri.md cu referire la Echipa.md.

S-a întâmplat în data de 10 iunie, în comuna Arzignano din Vicenza. Presa din Italia scrie că moldoveanul, în vârstă de 41 de ani, ar fi tamponat cu autocamionul său o mașină de model Audi A6. 

Între cei doi șoferi s-ar fi iscat o ceartă, iar la un moment dat, moldoveanul ar fi urcat în camion și s-a dus de la fața locului. Șoferul mașinii s-a luat după el, iar, între timp a sunat și la poliție.

La fața locului au intervenit două echipaje de poliție. Testat cu etilotestul, s-a demonstrat că moldoveanul avea o concentrație de alcool de 2.5 mg/l în aerul expirat. 

Ulterior s-a constatat că acesta nici nu avea permis de conducere. Oamenii legii din Italia i l-ar fi luat anterior, de asemenea pentru că ar fi fost prins băut la volan.

Întrebat de ce și-a permis o astfel de încălcare, acesta le-ar fi explicat polițiștilor că, o zi mai devreme, a fost ziua lui de naștere și a băut cu prietenii.

Pentru fapta sa, moldoveanul riscă amendă de până la 8.000 de euro.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării