main logo
2430

Un model susţine că pisica a trimis pozele sale indecente pe Facebook

Un model din Anglia susține că pisica sa a fost cea care a trimis unui bărbat pe Facebook mai multe imagini indecente cu ea.

Un model susţine că pisica a trimis pozele sale indecente pe FacebookFoto: stirileprotv.ro

Serenna Derosa, în vârstă de 27 de ani, s-a fotografiat în mai multe ipostaze provocatoare, iar imaginile au rămas în telefonul său. După cum susține femeia, telefonul rămăsese deblocat, chiar lângă pisica sa, Angel, transmite Știri.md cu referire la stirileprotv.ro

Modelul spune că felina ar fi apăsat la întâmplare pe ecranul telefonului, până a trimis imaginile indecente unui bărbat care anunțase că vinde pe Facebook o mașină scumpă. Femeia și-ar fi dat seama ce s-a întâmplat de abia atunci când și-a verificat mesajele de pe rețeaua de socializare, potrivit The Sun

”Jur că nu le-am trimis eu, pisica mea Angel a făcut-o. Mi-am lăsat telefonul pe pat și am mers până jos să îmi fac o cafea. Când m-am întors, pisica stătea lângă telefon”, a povestit femeia.

Mai mult, coincidența ar fi cu atât mai bizară cu cât înainte să aibă loc acest incident, Serenna l-a întrebat pe bărbat dacă mai este valabil anunțul referitor la mașina pe care o avea de vânzare.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării