438
0
Un model, condamnat la 3 ani de închisoare după ce a provocat un scandal
438
0

O fostă concurentă la Miss World a provocat un scandal uriaş la bordul unui avion, motiv pentru care a fost condamnată la trei ani de închisoare cu suspendare.

Foto: gettyimages.com

Modelul australian Adau Mornyang (25 de ani), o fostă concurentă la Miss World, a fost condamnată la trei ani de închisoare cu suspendare, 100 de ore de muncă în folosul comunităţii şi o amendă de 2.000 de dolari după ce a provocat un scandal la bordul unui avion, la începutul acestui an, transmite Știri.md cu referire la adevarul.ro.

Tânăra a fost acuzată pentru un incident din 21 ianuarie, când a început să strige „remarci obscene şi rasiste“, terorizând pasagerii şi echipajul unui zbor Melbourne – Los Angeles, şi a lovit o însoţitoare de zbor care încerca să o calmeze.

Se pare că modelul ar fi recurs la un astfel de comportament deoarece „a băut prea multe pahare cu vin“ şi, afându-se în stare de ebrietate, s-a enervat când nu a mai primit băutură. 

A fost nevoie de intervenţia mai multor şerifi ai aerului care se aflau la bordul avionului pentru a o imobiliza.   

Mornyang a primit această sentinţă, dată de un tribunal din Los Angeles, după ce şi-a cerut scuze şi a explicat că incidentul a avut loc din cauza traumelor suferite în copilărie, când a fost violată, deşi procurorii au cerut ca ea să stea după gratii.  

„Sunt un om care a făcut o greşeală îngrozitoare“, a spus Mornyang în faţa judecătorului.    

Astfel, judecătorul a admis incidentul ca fiind cauzat de o „tragică poveste“ sexuală, abuz sexual şi alcoolism: „Este de nedescris şi tragic“.    

Mornyang a emigrat din Sudanul de Sud în Australia când avea 10 ani şi s-a lansat în modelling. A concurat pentru Miss World Australia 2017 şi a fost imaginea unei campanii mondiale a brand-ului Sephora. 

Ați depistat o greșeală? Evidențiați cuvântul și apăsați
ctrl
+
enter