main logo
933

Un model celebru a murit în timp ce își salva câinii de la înec

Modelul brazilian Caroline Bittencourt a murit duminică în Sao Paolo după ce ambarcaţiunea în care se afla împreună cu soţul său a fost destabilizată de o furtună puternică.

Un model celebru a murit în timp ce își salva câinii de la înec

Presa a scris că ar fi încercat să-şi salveze căţeii, fapt pe care soţul său îl neagă, transmite Știri.md cu referire la adevarul.ro.

Modelul se afla împreună cu soţul său Jorge Sestini şi cu cei doi câini într-un cataraman (un tip de ambarcaţiune cu vele) când a izbucnit o furtună puternică (cu rafale de peste 96 de kilometri pe oră) care a balansat vasul aruncându-i peste bord pe cei doi căţei, scrie tmz.   

Bittencourt a sărit imediat după ei, dar s-a înecat încercând să-i salveze. Soţul ei a urmat-o fără a o putea însă găsi pentru a o scoate din apă. Câteva ore mai târziu Sestini a fost salvat, în timp ce trupul modelului a fost descoperit luni în apropierea unei plaje.   

New York Post relatează însă că potrivit soţului său, care a înotat disperat vreme de 3 ore în căutarea ei, modelul a căzut în apă după ce ambarcaţiunea a fost destabilizată de valuri şi vânturile puternice. 

Modelul a dispărut sub apă, iar soţul său s-a îndepărtat de barcă prea mult ca să se mai poată întoarce, fiind salvat de marinari după ce a strigat după ajutor. Nu există informaţii despre prezenţa câinilor la bord, deşi se pare că totuşi unul dintre câini a dispărut.

Moartea lui Bittencourt a fost confirmată de fiica sa Isabelle (17 ani) pe reţelele de socializare - aceasta a mulţumit pentru mesajele de susţinere călduroase din partea fanilor mamei sale şi prietenilor.     

Bittencourt, care a lucrat şi ca prezentatoare, a devenit cunoscută după ce în februarie 2005 a fost dată afară de la nunta fostului fotbalist barzilian Ronaldo cu Daniella Cicarelli aparent pe motivul că purta o rochie albă, ca şi mireasa. 

Un prieten al lui Ronaldo a declarat însă că ea a fost invitată să părăsească ceremonia pentru că venise însoţită de un om de afaceri care avusese o relaţie cu mireasa.   

Modelul se căsătorise în ianuarie anul acesta cu Jorge şi soţii se aflau în vacanţă pe insula Ilhabela.

Ea este al doilea model care moare Brazilia în mai puţin de o săptămână. Modelul Tales Soares a murit după ce s-a prăbuşit pe scenă în timpul Săptămânii Modei de la Sao Paolo.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării