main logo
1382

Un mire a supraviețuit ca prin minune în urma unui accident teribil

Un tânăr de 29 de ani proaspăt căsătorit a provocat un grav accident rutier din cauza vitezei. În accident, maşina, un BMW 330, a fost distrusă complet. Mirele a supravieţuit miraculos.

Un mire a supraviețuit ca prin minune în urma unui accident teribil

Un grav accident rutier a avut loc sâmbătă seara, 17 august, în Reşiţa, judeţul Caraş-Severin, România, transmite Știri.md cu referire la Adevărul.ro

Un tânăr de 29 de ani care se afla la volanul unui BMW a pierdut controlul volanului, s-a izbit stâlpul unei staţii de autobuz şi s-a dat de mai multe ori peste cap. Impactul a fost atât de puternic încât maşina a fost distrusă complet. 

Şoferul, care se cununase cu câteva ore mai înainte şi care se afla singur în maşină, a fost rănit, dar a supravieţuit, fiind dus la spital pentru îngrijiri medicale.

„Un conducător auto de 29 de ani, care circula din direcţia Muncitoresc către Centrul Civic, nu ar fi adaptat viteza la condiţiile de mers, pierzând controlul asupra direcţiei de mers şi intrând în coliziune cu un stâlp de susţinere al staţiei mijloacelor de transport în comun. Din accident a rezultat vătămarea corporală gravă a conducătorului auto care a fost transportat la spital în vederea acordării asistenţei medicale. În urma testării cu aparatul etilotest a conducătorului auto, rezultatul a fost zero. Se continuă cercetările pentru săvârşirea infracţiunii de vătămare corporală din culpă”, au arătat reprezentanţii Poliţiei Caraş-Severin.

Mireasa a ajuns la locul accidentului după câteva minute şi a asistat îngrozită la scoaterea dintre fiarele contorsionate a proaspătului ei soţ. Tânărul avea capul spart şi ceva probleme la coloana vertebrală.

Mirele, îngrijit de paramedici după accident. Mireasa a ajuns şi ea la locul accidentului FOTO reper24.ro


Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării