main logo
3593

Un ministru a demisionat după ce a fost prins pe un site de întâlniri online

Ministrul australian Andrew Broad a fost nevoit să-şi dea demisia după un scandal provocat de folosirea unui site de întâlniri online.

Ministrul prins pe un site de întâlniri online a demisionat

Un membru al guvernului australian a fost nevoit să demisioneze luni după ce o revistă a relatat că acesta a folosit un site de dating pentru a găsi femei mai tinere în timpul unei călătorii în interes de serviciu în Hong Kong, transmite Știri.md cu referire la Protv.ro.

Andrew Broad a demisionat din postul de ministru asistent al vicepremierului Michael McCormack, după ce tabloidul New Idea a relatat că parlamentarul, care este căsătorit, a folosit un site de dating pentru a cunoaşte fete mai tinere în timpul unei deplasări profesionale.

“Din cauza naturii acestor alegaţii, este potrivit ca dl Broad să demisioneze”, a precizat McCormack într-un comunicat.

Broad, care a fost numit în acest rol în septembrie “va continua ca membru al parlamentului muncitor şi eficient pentru districtul Mallee” din statul Victoria, a adăugat liderul Partidului naţional.

Articolul din New Idea, publicat luni, cita o femeie care afirma că a luat masa cu Broad într-un restaurant din Hong Kong în noiembrie, după ce au făcut cunoştinţă prin intermediul unui site de dating.

Femeia, care ar fi cu 20 de ani mai tânără decât parlamentarul de 43 de ani, a relatat că Broad s-ar fi lăudat cu rolul său de ministru asistent, s-ar fi purtat inadecvat şi s-ar fi descris de mai multe ori drept “James Bond”.

“Am fost informat că persoana care face afirmaţia este posibil să fi fost angajată într-o activitate infracţională”, a precizat Broad într-o declaraţie pentru tabloid, precizând că chestiunea a fost sesizată poliţiei federale australiene.

Broad şi McCormack fac parte din Partidul naţional, care este membru al coaliţiei conservatoare la guvernare.

Broad a fost primul parlamentar care i-a cerut pe atunci vicepremierului şi liderului Partidului naţional Barnaby Joyce să demisioneze după ce s-a aflat în luna februarie că o fostă membră a staffului său cu care a avut o relaţie extraconjugală aşteaptă un copil.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării