main logo
432

Un miliardar israelian vrea să plătească pentru ca Madonna să cânte la Eurovision

Miliardarul israelian Sylvan Adams este dispus să suporte costurile unui recital al divei pop Madonna la concursul Eurovision, a cărui ediţie se desfăşoară anul acesta la Tel Aviv, şi spera să încheie un contract cu artista americană în următoarele zile.

Un miliardar vrea să plătească pentru ca Madonna să cânte la Eurovision

Potrivit publicaţiei, care citează surse apropiate, Adams „a dat undă verde pentru a finanţa recitalul" cu aproximativ un milion de dolari, în urma solicitării Corporaţiei de Difuziune Publică din Israel (IPBC), care va transmite evenimentul, şi agenţiei de producuţie Bluestone Group, transmite Știri.md cu referire la Agerpres.

În ultimele săptămâni, mass-media locale au informat despre negocierile cu reprezentanţii divei pop, adeptă a cultului Cabala care presupune o interpretare mistico-religioasă dată de iudaism Vechiului Testament.

Sylvan Adams, un cunoscut filantrop şi o personalitate influentă, a promovat desfăşurarea turului de ciclism Giro d'Italia anul trecut în Israel şi a creat o fundaţie culturală pentru a reînnoi imaginea statului evreu în comunitatea internaţională.

Peste 60 de organizaţii de lesbiene, gay, bisexuali şi transsexuali (LGTB+) palestiniene şi internaţionale au cerut boicotarea evenimentului, cu un sprijin foarte puternic al acestui grup, acuzând Israelul de "folosire cinică a drepturilor homosexualilor pentru a distrage atenţia şi a normaliza ocupaţia şi colonialismul".

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării