main logo
1236

Un meteorit uriaș a fost filmat deasupra unui oraș din Siberia

Mai multe persoane din orașul Krasnoyarsk din estul Siberiei au surprins, sâmbătă seara, meteorit de mari dimensiuni care a traversat cerul timp de câteva secunde înainte de a dispărea cu un sunet puternic.

Un meteorit uriaș a fost filmat deasupra unui oraș din Siberia

Localnicii care au surprins căderea meteoritului spun că momentul s-a produs în jurul orei locale 19.00 și că a fost însoțit de un sunet puternic, ca o explozie, transmite Știri.md cu referire la libertatea.ro.

Obiectul strălucitor a putut fi văzut pe cer cam cinci secunde, după care a dispărut brusc. Chiar dacă toată lumea și-a dat seama că este vorba de un meteorit, mai mulți martori au povestit că nu părea o cădere tipică, deoarece uriașa bilă de foc părea să treacă paralele cu pământul în loc să cadă.

Localnicii care au surprins căderea meteoritului spun că momentul s-a produs în jurul orei locale 19:00 și că a fost însoțit de un sunet puternic, ca o explozie.

Obiectul strălucitor a putut fi văzut pe cer cam cinci secunde, după care a dispărut brusc.

Chiar dacă toată lumea și-a dat seama că este vorba de un meteorit, mai mulți martori au povestit că nu părea o cădere tipică, deoarece uriașa bilă de foc părea să treacă paralele cu pământul în loc să cadă.

Experții spun însă că în urma analizei imaginilor postate pe rețelele de socializare se va analiza momentul și ce s-a întâmplat cu meteoritul.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării