main logo
439

Un medic din SUA a ajuns la închisoare după ce i-a provocat un avort fostei sale iubite

Un medic din Washington, SUA, a fost condamnat la trei ani de închisoare, după ce i-a pus iubitei sale în ceai o pastilă pentru a-i provoca avortul, fără ca tânăra să bănuiască nimic, relatează ABC News.

Un medic din SUA, la închisoare. A provocat un avort fostei sale iubiteUn medic din SUA, la închisoare. A provocat un avort fostei sale iubite

Sikander Imran, fost medic la MedStar Georgetown University Hospital, în Washington, va sta trei ani în spatele gratiilor, după ce fosta lui iubită i-a cerut judecătorului să nu îi aplice acestuia o pedeapsă foarte grea, transmite Știri.md cu referire la Digi24.ro.

Imran a fost acuzat de uciderea cu premeditare a fetusului unei alte persoane și pentru faptul că a cauzat în mod ilegal un avort. El a predat vinovat pentru fapta sa.

Imran și iubita lui locuiau în New York și au avut o relație timp de trei ani, timp în care s-au despărțit de mai multe ori. Când medicul s-a mutat în Washington, iubita lui l-a anunțat că este însărcinată. Medicul nu își dorea un copil, așa că a încercat să își convingă iubita să avorteze.

Când tânăra a refuzat, bărbatul s-a folosit de un pretext pentru a se întâlni cu ea și i-a strecurat pe ascuns o pastilă de avort în ceai.

„După ce mi-am băut ceaiul am observat că pe fundul cănii era o substanță. M-am uitat mai bine și mi-am dat seama că erau rămășițele unei pastile”, a declarat Brook Fiske.

Câteva ore mai târziu, Fiske a început să aibă contracții și a fost dusă de urgență la spital, unde a pierdut sarcina de 17 săptămâni, scrie libertatea.ro. 

Medicul a recunoscut că i-a administrat o pastilă folosită de regulă pentru a declanșa travaliul, pentru avorturi sau pentru prevenirea ulcerului stomacal. Deși 200 mg de substanță este suficientă pentru un avort, medicul i-a pus în ceai iubitei sale o doză de patru ori mai mare.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării