main logo
2194

Un medic chinez spune cum a tratat 9 vârstnici de coronavirus

Un medic chinez, care are un laborator în Wuhan, susţine că a reuşit să trateze de COVID-19 nouă persoane în vârstă cu ajutorul injecţiilor cu celule stem, transmite Daily Mail.

Un medic chinez spune cum a tratat 9 vârstnici de coronavirus

Pacienţii trataţi de doctor fuseseră internaţi cu pneumonie provocată de noul tip de coronavirus, transmite Știri.md cu referire la Mediafax.ro.

Dr. Dongcheng Wu a explicat, pentru Daily Mail, că pacienţii, în mare parte vârstnici, au dezvoltat probleme grave de respiraţie, precum şi o inflamaţie în zona plămânilor, înainte de a se oferi voluntari în studiul elaborat de dr. Wu.

Pe lângă tratamentul convenţional, medicul chinez a injectat cei nouă pacienţi cu celule stem provenite din cordonul ombilical.

Medicul spune că cei nouă pacienţi s-au recuperat în decurs de câteva zile de la primirea tratamentului.

„Acest tratament ar putea salva mii de mii de vieţi, aşa că, evident, suntem foarte mulţumiţi de aceste rezultate. Da, este un remediu, dar este încă în faza incipientă. Trebuie sa terminam studiile clinice pentru a confirma dacă terapia cu celule stem este sigură şi eficientă pentru a trata o pneumonie provocată de noul coronavirus”, a spus medicul chinez.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării