main logo
875

Un magician indian a dispărut în râu după ce a încercat un truc celebru

Un magician indian e de negăsit după ce a încercat să recreeze un truc celebru al lui Harry Houdini și a sărit încătușat într-un râu. Autoritățile se tem că bărbatul a murit.

Un magician indian a dispărut în râu după ce a încercat un truc celebruFoto: captură

Chanchal Lahiri a fost coborât în apă de pe o barcă. El era legat cu lanțuri și avea șase încuietori, transmite Știri.md cu referire la digi24.ro.

Magicianul, cunoscut și ca Mandrake, trebuia să scape din lanțuri și să înoate la siguranță, însă acesta nu a mai ieșit la suprafață. Spectatorii care s-au strâns să-l urmărească, pe podul Howrah, din Calcutta, au sunat la poliție.

Scafandrii l-au căutat pe bărbat în râu, timp de mai multe ore, însă magicianul este de negăsit.

Mandrake i-a mărturisit unui jurnalist local înaintea trucului că vrea să reînvie interesul oamenilor pentru magie. „Dacă îl fac corect, e magie. Dacă greșesc, devine tragic”, afirma Mandrake.

Nu este prima oară când indianul încearcă trucuri periculoase. Acum 20 de ani, el a fost coborât în același râu, într-o cutie de geam, însă atunci a reușit să scape în siguranță.

Jurnalistul, care a asistat la cele două trucuri periculoase ale magicianului, a declarat: „Nu am crezut niciodată că nu o să iasă la suprafața în timp”.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării