main logo
820

Un jurnalistul cunoscut, făcut knock-out într-un mall din București

Mircea Badea, cunoscutul prezentator de la Antena 3, a fost protagonistul unor imagini incredibile.

Un jurnalistul cunoscut, făcut knock-out într-un mall din BucureștiUn jurnalistul cunoscut, făcut knock-out într-un mall din București

Badea a fost făcut knock-out într-un meci demonstrativ de kick-boxing de către Teodor „Tedi” Emi și a avut nevoie de intervenția medicilor pentru a-și reveni, transmite Știri.md cu referire la Unimedia

Omul de televiziune a fost trimis la podea cu două lovituri spectaculoase și a fost aproape de o accidentare serioasă.

Nu este prima oară când cei doi luptă într-un demonstrativ. În 2014, Tedi, cel care este și campion național de Muay Thai, l-a bătut de asemenea, dar de această dată, imaginile au fost mult mai dure.

Imaginile au devenit virale pe internet, iar internauții au făcut haz pe seama situației.

„Să spui despre ăsta că e motociclist, când vezi cu ce se ocupă și ce carte de vizită are, e ca și cum ai spune că un fotbalist de la Steaua este automobilist pentru că șofează un BMW. Un lucru e sigur: nu sunt fricos. N-am fost și nu voi fi niciodată. Altfel, totul ok. Ne vedem mâine la emisiune, de la 21:00 la 24:00.

P.S.: Să spui cum am fost leșinat minute bune este un fake news (știre falsă): nu te lasă doctorul să te ridici până nu ți se fac teste. N-am făcut deloc caz de meciul acesta înainte, n-o să fac nici după”, a scris Mircea Badea pe pagina sa de Facebook.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării