main logo
646

Un jucător se teme pentru viața lui: E Hitler-ul secolului nostru

Baschetbalistul lui New York Knicks, turcul Enes Kanter, nu se va deplasa dintr-un motiv incredibil la Londra, unde se va disputa meciul echipei sale contra lui Washington Wizards, din NBA, de pe 17 ianuarie.

Un jucător se teme pentru viața lui: E Hitler-ul secolului nostru

Kanter a anunţat că nu va merge în Anglia deoarece se teme că poate fi ucis la ordinul preşedintelui Turciei, Recep Tayyip Erdogan, transmite Ştiri.md cu referire la DigiSport.

Sportivul turc l-a caracterizat pe Erdogan drept "Hitler-ul secolului nostru”, iar paşaportul turc i-a fost anulat de regimul de la Ankara ca urmare a criticilor dure ale acestuia la adresa lui Erdogan.

Mandat de arestare în Turcia pe numele lui Enes Kanter

Parchetul din Istanbul a emis chiar şi un mandat de arestare pe numele lui Kanter, acuzat de apartenenţă la o organizaţie teroristă.

“Nu vreau să merg din cauza acelui nebun, preşedintele Turciei. Sunt şanse să fiu ucis acolo. Este trist, pentru că toată această situaţie îmi afectează cariera. Vreau să fiu pe teren pentru a-mi ajuta echipa să câştig. Dar din cauza acelui nebun, maniac sau dictator, nici măcar nu pot să merg acolo să îmi fac treaba. Este trist. Sunt mulţi spioni acolo. Pot fi ucis foarte uşor. Ar fi o situaţie urâtă, astfel că vreau să rămân la New York şi să mă antrenez”, a fost declaraţia incredibilă a lui Enes Kanter.

Baschetbalistul lui Knicks nu a putut intra în România, pe 20 mai 2017, din cauză că Turcia i-a anulat paşaportul pentru vederile sale politice. Kanter trebuia să participe la mai multe evenimente în ţara noastră, însă a fost oprit de Poliţie pe Aeroportul Otopeni.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării