main logo
2762

Un individ transgender din Moldova estorca bani de la rusoaice

Un individ transgender din Moldova a început relații cu mai multe fete din Rusia, de la care a reușit să obțină bani prin înșelăciune.

Un individ transgender din Moldova estorca bani de la rusoaiceFoto: Point.md

Potrivit presei ruse, individul va fi deportat din curând din Rusia. Una dintre victimele sale din Tver a descoperit, la șase luni după căsătorie, că soțul ei este, de fapt, un transsexual fraudator, transmite Știri.md, cu referire la b1tv.ro.

Aceasta a luat împrumuturi pentru ea însăși, în timp ce soțul ei a jefuit-o și s-a întâlnit cu alte femei din Rusia pentru a-i înșela și pe ele de bani.

Autoritățile l-au reținut pe „Serghei”

După ce povestea a devenit virală pe rețelele de socializare, o altă victimă a contactat fosta soție a transgenderului Serghei. Aceasta a spus că l-a cunoscut pe Serghei pe internet și a încercat să o înșele prin manipulare pentru a obține bani. Noua cunoștință a lui Serghei și-a dat seama că era înșelată și a încetat să mai comunice cu el.

Autoritățile l-au reținut pe Serghei și i-au deschis un dosar pentru încălcarea regulilor de aflare în Federația Rusă, fiind un cetățean străin. Transgenderul a fost dus într-un centru de detenție temporară până la pregătirea documentelor pentru deportare din țară.

Mai multe tinere au fost înșelate

Tânăra din Tver a cheltuit peste 5 milioane de ruble pentru nuntă, călătorii și alte cheltuieli, în timp ce soțul ei a încercat să o convingă că aspectul său feminin este rezultatul terapiei hormonale și al operațiilor plastice sub supravegherea chirurgilor turci.

În același timp, transgenderul a declarat deschis că a venit în Rusia și s-a „transformat” doar pentru a obține un nou pașaport și a evita urmărirea penală în Europa. S-a descoperit că mai multe fete au fost înșelate de așa-numita schemă de lucru a lui Serghei.

Spune-ne opinia ta

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării