main logo
734

Un indian și-a violat fiica alături de doi bărbați timp de 18 ore

Un bărbat din India și-a violat fiica alături doi bărbați timp de 18 ore, după ce au încuiat-o pe femeie într-o casă. Din fericire, ea a reușit să scape, dar polițiștii nu l-au prins pe cel care a crescut-o.

Un indian și-a violat fiica alături de doi bărbați timp de 18 oreUn indian și-a violat fiica alături de doi bărbați timp de 18 ore

Potrivit Daily Mail, tatăl ( în vârstă de 50 de ani) i-a propus fiicei sale (în vârstă de 35 de ani) să meargă la un carnaval în Kamlapur, duminică, unde s-au întâlnit cu un prieten de-ai bărbatului. Apoi, cei doi au convins-o pe femeie să meargă la casa unui alt prieten, în localitatea Lucknow, unde tatăl și-a dăruit fiica celor doi amici, scrie libertatea.ro.

Pentru următoarele 18 ore, ea a fost închisă în interiorul casei, unde cei doi bărbați și tatăl ei o violau. Din fericire, ea a reușit să scape și să ajungă la casa mamei sale, unde a fost chemată poliția. Oamenii legii au emis mandate de arestare pe numele celor trei violatori.

Prietenii tatălui ei au fost prinși de poliție, dar cel care a crescut-o este pe fugă.

Femeia în vârstă de 35 de ani a fost căsătorită timp de 16 ani, dar a divorțat și s-a mutat înapoi cu părinții. Din căsătorie a rezultat un băiat, care acum are 15 ani. Ulterior, în noiembrie 2017, tatăl ei a fost acuzat de relații incestuase și a fost arestat, iar localnicii i-au dat interdicție de a mai păși în satul în care stătea. Pentru faptele de incest, a stat în spatele gratiilor până în februarie, când a fost eliberat.

Momentan, oamenii legii încă îl caută pe tatăl violator.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării