main logo
333

Un incendiu a izbucnit într-un parc de distracţii din sudul Californiei

Un incendiu care s-a răspândit rapid a izbucnit într-un parc de distracţii din sudul Californiei, trimiţând sute de vizitatori la ieşire pentru a scăpa de norii de fum şi cenuşă, iar pompierii le-a cerut să rămână pe loc în timp ce ei lucrau pentru a stinge flăcările

Un incendiu a izbucnit într-un parc de distracţii din sudul CalifornieiFoto: captură video

Six Flags Magic Mountain și Hurricane Harbour au anunțat evacuarea la scurt timp după amiază, exprimându-şi preocuparea pentru siguranța vizitatorilor și a angajaților parcului, transmite Știri.md cu referire la hotnews.ro.

La aproximativ o jumătate de oră mai târziu, reprezentanţii parcului au transmis pe contul de Twitter că pompierii le-au cerut oaspeților să se adăpostească în loc datorită închiderii străzilor din apropiere. 

Un dispecer al Departamentului de Pompieri din Los Angeles a declarat pentru Los Angeles Times că vizitatorii au evacuat parcul din proprie iniţiativă. 

"Noi nu le-am spus să facă acest lucru", a spus Melanie Flores. 

Oficialii Departamentului de Pompieri din Los Angeles au declarat că nouă persoane au fost duse la spital din cauza expunerii la fum. Incendiul a fost controlat în proporţie de 20%. 

Cauza producerii incendiului este în curs de investigare.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării