main logo
773

Un grup de români din Milano i-a trimis un colet lui Dragnea la închisoare

Luni seară, pe 27 mai, circa 20 de români din Milano s-au reunit în faţa Consulatului României pentru a sărbători „arestarea lui Liviu Dragnea”.

Un grup de români din Milano i-a trimis un colet lui DragneaFoto: hotnews.ro

Românii au pregătit un pachet destinat politicianului, „aşa cum toţi românii trimit pachete acasă, pentru diferite ocazii”. Coletul a fost trimis cu o firmă de transport la penitenciarul de la Rahova, transmite Știri.md cu referire la hotnews.ro.

„Când am aflat de sentinţă, eram fiecare la muncă. Ne-am organizat să venim la Consulat, direct de la servici, pentru a sărbători. 

Am obţinut autorizaţie de la Poliţia Municipală şi am improvizat o mică petrecere. Ca surpriză, grupul a pregătit și un colet expres cu obiecte indispensabile in perioada detenției: hashtagsăpun și „nimic”, au spus organizatorii.

Gestul lor este unul simbolic: 

„Au trecut 2 ani și 3 luni de protestele împotriva faimoasei Ordonanțe de Urgență cunoscută ca și OUG 13. În acești ani, politica Guvernului României nu a mai avut alt obiectiv decât „spălarea” condamnării la 2 ani cu suspendare a președintelui PSD, Liviu Dragnea”.

După ce a fost sigilat, pachetul a fost preluat de o firmă de transport.

Magistraţii instanţei supreme au pronunţat, luni, decizia definitivă în dosarul DGASPC Teleorman, în care liderul PSD Liviu Dragnea a fost condamnat definitiv la 3 ani şi 6 luni de închisoare cu executare.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării