main logo
1369

Un grup de killeri a fost reținut lângă casa lui Zelenski

În apropierea domiciliului unui candidat la funcția de președinte al Ucrainei a fost reținut un grup de persoane înarmate, care pregăteau un atac de răzbunare.

Un grup de killeri a fost reținut lângă casa lui Zelenski

Acest fapt a fost anunțat de un deputat, consilierul liderului MAI al Ucrainei, Anton Gherașenco, pe pagina lui de Facebook, la 15 aprilie curent, transmite Știri.md cu referire la korrespondent.net.

Conform mărturiilor sale, suspecții au modificat Jeep-ul într-o mașină ucigașă, pe scaunele din urmă au instalat un automat, care poate să împuște până la 3 km. Presupusa jertfă ei o așteptau lângă drumul care duce la cottage-ul satului Perla Italiei.

„Poliția verifică informația referitor la motivul aflării grupului pe drumul unde locuiește candidatul la funcția de președinte”, a scris Gherașenco.

Despre această reținere a mai anunțat și procurorul general, Iurii Luțenco. Însă după opinia lui, grupul aștepta o persoană criminală cu autoritate.

Potrivit datelor mass-media, pe acest drum se regăsește domiciliul candidatului la funcția de președinte, Vladimir Zelenski.

Amintim că la 31 martie a avut loc primul tur al alegerilor prezidențiale. Zelenski a obținut 30,24% din voturi, actualul președinte - 15,95%. Pe data de 21 aprilie va avea loc al doilea tur al alegerilor prezidențiale.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării