main logo
994

Un fotbalist și-a angajat gardă de corp pentru McLaren-ul de 170.000 €

Denis Alibec, fotbalistul pe care latifundiarul din Pipera l-a exclus din lot, nemulțumit de evoluția sa de-a lungul ultimului sezon, a devenit, în ultima vreme, un client fidel al cafenelelor de lux.

Un fotbalist și-a angajat gardă de corp pentru McLaren-ul de 170.000 €

Fotbalistul pe care latifundiarul din Pipera cerea 20 milioane euro pare să fie foarte descurcăreț atunci când vine vorba de găsirea unui loc de parcare. 

Și asta pentru că, înainte de a intra în localul respectiv, Denis Alibec a tratat cu agentul de pază al unei instituții din zonă pe care l-a ”angajat” să aibă grijă de bolidul său de lux, evaluat la peste 170.000 de euro, transmite Știri.md cu referire la cancan.ro.

Mai bine de o oră, timp în care atacantul s-a întreținut, la o cafea și câteva țigări, cu amicul său, agentul de pază a fost cu ochii în patru lângă McLaren-ul fotbalistului. 


Mașina lui Denis Alibec a fost, de altfel, remarcată de majoritatea trecătorilor din zona respectivă. Mai mulți pietoni s-au oprit chiar să facă o poză cu „OZN”-ul condus de atacant.

Mai mult, fotbalistul se pare că a învățat, totuși, câte ceva de la patronul său(adică Gigi Becali). Mai exact, la plecarea din cafenea, sportivul a dovedit că este un om care nu are arici la buzunar. 

Înainte de a se urca la volanul  bolidului său, Denis Alibec l-a răsplătit pe agentul de pază cu câteva bancnote.


Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării